Σκότωσε με μαχαίρι 23χρονο γείτονα του για το χώρο στάθμευσης

Συνελήφθη  22χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμεί στο δικαστήριο άλλη υπόθεση τραυματισμού με μαχαίρι.-  
 
Φόνος με αιτία το χώρο στάθμευσης  διαπράχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Κάτω Πολεμίδια  με θύμα τον Αποστόλη Αθανασίου, 23 ετών.  Για τον φόνο συνελήφθη χθες το απόγευμα άλλος νεαρός, ο Ελευθέριος Κωνσταντίνου, 22 ετών,  γείτονας του θύματος, έπειτα από αναζήτηση του από την Αστυνομία όλη τη νύκτα της Δευτέρας και χθες μέχρι τη σύλληψη του στις τρείς το απόγευμα. Ο 22χρονος ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία στην περιοχή μεταξύ Πλατρών και Κυπερούντας, να κάθεται μέσα στο αυτοκίνητο του, χωρίς να προβάλει καμιά αντίσταση.


Σύμφωνα με μαρτυρίες της Αστυνομίας ο άτυχος Αθανασίου είχε σταθμεύσει, γύρω στις 22:30, το όχημα του δίπλα από ανοικτό χώρο για να μεταβεί στην οικία του, όταν ο 22χρονος γείτονας του, του ζήτησε να το απομακρύνει, με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν.

Αφού το θύμα μετακίνησε το όχημα του σε άλλο σημείο, ο 22χρονος εμφανίστηκε κρατώντας μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα τον Αθανασίου στην αριστερή πλάγια θωρακική χώρα, στο ύψος του μαστού.

Ακολούθως ο δράστης επιβιβάστηκε στο μονοκάμπινο αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε.
Το θύμα βρήκαν αιμόφυρτο στο δρόμο οι γονείς του.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και το θύμα διακομίσθηκε  με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο δράστης,  ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τελούσε υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας, είχε επιτεθεί ξανά με μαχαίρι εναντίον άλλου προσώπου πριν από δύο χρόνια, ενώ υπήρξε τρόφιμος ψυχιατρικού ιδρύματος στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας οι γιατροί, που τον παρακολουθούσαν αποφάνθηκαν ότι μπορεί πλέον να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου και η ακρόαση για την υπόθεση, που εκκρεμεί εναντίον του, είναι ορισμένη για τις 29 Μαρτίου του 2013.
Σήμερα θα παρουσιαστεί στο Δικαστήριο  για ένταλμα κράτησης σχετικά με το φόνο του γείτονα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: