Παραίτηση από την Τράπεζα Κύπρου του Φοίβου Στασόπουλου, Γεν. Διευθυντή του τομέα Μεγάλων Επιχειρήσεων

Αιφνίδια παραίτηση υπέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες ο γενικός διευθυντής Μεγάλων Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου, Φοίβος Στασόπουλος.
Οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Στασόπουλο σε παραίτηση είναι η αναζήτηση νέων επαγγελματικών δραστηριοτήτων όπως δήλωσε ο ίδιος λίγο μετά την αποκάλυψη για την παραίτησή του.


Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων, η κυριότερη ασχολία του κ. Στασόπουλου τους τελευταίους μήνες ήταν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της τράπεζας.

Ο Φοίβος Στασόπουλος γεννήθηκε το 1967. Είναι κάτοχος πτυχίου BA Accounting, Finance & Econometrics, από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, στο Ηνωμένο Βασίλειο και Chartered Accountant (ACA). Το 1993 έγινε μέλος του Institute of Chartered Accountants of England & Wales. Από το 1994, είναι στέλεχος της Τράπεζας Κύπρου και κατείχε τις θέσεις Διευθυντή Recoveries Διοίκησης, Διευθυντή Επιχειρήσεων Δικτύου Καταστημάτων Λευκωσίας, Περιφερειακού Διευθυντή Δικτύου Καταστημάτων Λευκωσίας, ενώ από το 2007 μέχρι σήμερα ήταν Γενικός Διευθυντής Τομέα Μεγάλων Επιχειρήσεων Διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: