Έγδυσε τη μεθυσμένη σύζυγό του και μετέδωσε ζωντανά εικόνα μέσω του PlayStation .-

Έντονο ενθουσιασμό προκάλεσαν τα χαρακτηριστικά του νέου PlayStation 4 σε έναν άνδρα, ο οποίος χρησιμοποίησε τη δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης βίντεο με ανορθόδοξο τρόπο
Ιδιοκτήτης του νέου PlayStation 4 χρησιμοποίησε τη δυνατότητα ζωντανής  μετάδοσης της κονσόλας δείχνοντας το στήθος της συζύγου του, ενώ αυτή είχε αποκοιμηθεί στον καναπέ του σπιτιού τους.

Το PlayStation 4, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη εβδομάδα, διαθέτει τη δυνατότητα "Playroom", που επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν ζωντανά βίντεο μέσω μιας υπηρεσίας που ονομάζεται Twitch TV.
Πολλοί παίκτες έχουν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία καταγράφοντας μέχρι και ένα παιχνίδι με όπλα. Ωστόσο ο χρήστης "Darckobra" αποφάσισε να μοιραστεί κάτι τελείως διαφορετικό, εκμεταλλευόμενος τη μεθυσμένη σύζυγό του.
Ενώ εκείνη κοιμόταν στον καναπέ εκείνος άρχισε να δείχνει στην κάμερα το στήθος της ενώ λίγο αργότερα, την απογύμνωσε εντελώς.
Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, η οθόνη σκοτείνιασε καθώς η Twitch TV ελέγχει το υλικό που μοιράζονται οι χρήστες του PlayStation 4 και απαγόρευσε τη μετάδοση, υπενθυμίζοντας στο χρήστη τους όρους της υπηρεσίας, οι οποίοι προβλέπουν τη χρήση του προγράμματος μόνο για δραστηριότητες που σχετίζονται με το παιχνίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: