Ενώπιον Κακουργιοδικείου, 29 Νοεμβρίου, η δεύτερη υπόθεση «Δρομολαξιά».-

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στη Λάρνακα στις 29 Νοεμβρίου, θα παρουσιαστούν οι Γρηγόρης Σουρουλλά, υπάλληλος του Κτηματολογίου, Γιάννης Σουρουλλά, υπάλληλος της CYTA και Ορέστης Βασιλείου, Γενικός Γραμματέας της ΕΠΟΕΤ ΟΗΟ – ΣΕΚ, που κατηγορούνται για εμπλοκή στο θέμα της αγοράς από το Ταμείο Συντάξεων της CYTA, τ/κ τεμαχίου στη Δρομολαξιά.

Η Γενική Εισαγγελία καταχώρησε χθες το μεσημέρι την υπόθεση στο Πρωτοκολλητείο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Κακουργιοδικείο όπου θα εμφανιστούν οι τρεις κατηγορούμενοι στις 29 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, «πρόκειται για την δεύτερη υπόθεση εναντίον τριών προσώπων που καταχωρείται στο Δικαστήριο για το θέμα του τ/κ τεμαχίου στη Δρομολαξιά. Επίσης γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου προβλέπεται να ολοκληρωθεί και η τρίτη υπόθεση για το ίδιο θέμα και αναμένεται να καταχωρηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας» είπε.
Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη υπόθεση για το θέμα της αγοράς από το Ταμείο Συντάξεων της CYTA Τ/κ τεμαχίου στη Δρομολαξιά, αφορούσε την εταιρεία WANDIC TRADING LTD, ως νομικό πρόσωπο, το Νίκο Λίλλη, 42 χρόνων, επιχειρηματία και Πρόεδρο του σωματείου ΑΛΚΗ Λάρνακας, τον Κώστα Μιαμηλιώτη, 53 χρόνων λοχία της ΚΥΠ και τον Ελευθέριο Μούσκου, 40 χρόνων λοχία της Αστυνομίας. Ως γνωστόν η συγκεκριμένη υπόθεση έχει οριστεί για ακρόαση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας στις 6 Δεκεμβρίου 2013.
Η τρίτη υπόθεση που αναμένεται να καταχωρηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας στα μέσα Δεκεμβρίου αφορά τους Χρίστο Αλέκου 57 χρόνων και Βενιζέλο Ζαννέττου, 66 χρόνων στελέχη του ΑΚΕΛ και τον Αντώνη Ιωακείμ, 55 χρόνων επιχειρηματία και μέτοχο της εταιρείας Wadnic Trading Ltd.

Δεν υπάρχουν σχόλια: