ΚΑΙΡΟΣ: Από το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις.-

Σχετικά χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Κατά τις μεσημβρινές όμως ώρες θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ανατολικά και νότια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα στα δυτικά κυρίως παράλια ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια, ενώ στα δυτικά και βόρεια παράλια θα είναι ταραγμένη.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, στους 24 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Κατά τόπους όμως θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα νότια και ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
Το Σάββατο παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν, κατά τόπους, μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, με παροδικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το διήμερο.
Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν χθες και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:
Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 29°C 18°C 37%
Αεροδρόμιο
Λάρνακας: 30°C 20°C 45%
Λεμεσός: 27°C 19°C 58%
Αεροδρόμιο
Πάφου: 27°C 20°C 58%
Πρόδρομος: 19°C 12°C 50%
Πόλις Χρυσοχούς: 26°C 19°C 49%

Δεν υπάρχουν σχόλια: