Για τρεις ημέρες ανανεώθηκε η κράτηση του Στάθη Κιττή

Για τρεις μέρες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Προέδρου της CYTA Στάθη Κιττή, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, το οποίο συνήλθε χθες το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται ο κ. Κιττής.


Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της κατηγορούσας αρχής για ανανέωση του διατάγματος για άλλες οκτώ ημέρες.

Όπως ανέφερε μιλώντας κατά τη διαδικασία ανανέωσης του διατάγματος ο Υπαστυνόμος Ελευθέριος Κυριάκου, για την υπόθεση υπολείπονται να ληφθούν 23 καταθέσεις.

Ο καρδιολόγος Ευαγόρας Νικολαϊδης ανέφερε πως ο κ. Κιττής θα παραμείνει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις που χρειάζεται να γίνουν και δεν πρόλαβαν ακόμη να τις κάνουν.

Σήμερα η απόφαση για τους άλλους τρεις
Σήμερα στις 10 το πρωί θα ανακοινώσει το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας την απόφασή του για την ανανέωση του διατάγματος κράτησης των Γιάννη και Γρηγόρη Σουρουλλά και Ορέστη Βασιλείου, που τελούν ήδη υπό κράτηση για την υπόθεση του τ/κ τεμαχίου στη Δρομολαξιά.
Η διαδικασία, που είχε αρχίσει στις 11.30, ολοκληρώθηκε στις 14.30. Η αστυνομία ζήτησε 8ημερη κράτηση των τριών υπόπτων, οι δικηγόροι τους όμως υπέβαλαν ένσταση για την κράτηση των πελατών τους και το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει την απόφασή του σήμερα το πρωί. Οι τρεις θα παραμένουν υπό κράτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: