Τέσσερις μαθητές υπό κράτηση για βιασμό 13χρονης συμμαθήτριας τους.- Την απειλούσαν ότι θα κυκλοφορούσαν στο Διαδίκτυο άσεμνες φωτογραφίες της.-

Διάταγμα διήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τεσσάρων μαθητών, ηλικίας από 14 μέχρι 17 ετών, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι σε υπόθεση βιασμού, σεξουαλικής εκμετάλλευσης και διαφθοράς μαθήτριας 13 χρόνων.

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και του λεπτού χειρισμού της από τους αστυνομικούς ανακριτές, η διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, όπου οι μαθητές παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με την 13χρονη, ωστόσο υποστηρίζουν ότι αυτό έγινε με τη θέληση της.
Το δράμα της 13χρονης φαίνεται να ξεκίνησε πριν από 3 περίπου μήνες, ενώ μόλις τώρα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από καθηγήτρια της, στην οποία η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε το τι ακριβώς της συνέβαινε όλο αυτό τον καιρό.
Όπως αναφέρουν έγκυρες αστυνομικές πηγές στο ΚΥΠΕ, η 13χρονη είχε πριν μερικούς μήνες σεξουαλική επαφή με έναν εκ των υπόπτων, ο οποίος φέρεται να κατέγραψε το περιστατικό στο κινητό του τηλέφωνο. Υπό την απειλή ότι το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό θα διέρρεε στο διαδίκτυο, η 13χρονη αναγκαζόταν να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με τους υπόλοιπους και μάλιστα σε χώρο του σχολείου τους, το οποίο ήταν κλειστό για τις καλοκαιρινές διακοπές.
Το βράδυ της Τρίτης η Αστυνομία εξασφάλισε εντάλματα σύλληψης εναντίον πέντε μαθητών, από 13 μέχρι 17 ετών και προχώρησε στη σύλληψη τους, ενώ ακολούθως ο 13χρονος αφέθηκε ελεύθερος καθώς ηλικιακά προστατεύεται από τη νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: