Πρώτη συνάντηση ΕΔΕΚ και Οικολόγων για τις Ευρωεκλογές .-

Την πρώτη τους συνάντηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στις Ευρωεκλογές της 25ης του Μάη είχαν την Τετάρτη τα Κινήματα, Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, και Οικολόγων Περιβαλλοντιστών.

Σε δηλώσεις στα Κεντρικά Γραφεία του ΚΣ ΕΔΕΚ, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κινήματος Μαρίνος Σιζόπουλος είπε ότι έγινε «μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων και διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας στις Ευρωεκλογές» με το Κίνημα Οικολόγων.
«Είναι μια πρώτη συνάντηση, φυσικά θα υπάρχει και συνέχεια, η οποία δεν θα είναι σε μάκρος χρόνου ούτε και θα είναι συνέχεια περίπλοκη και δύσκολη», είπε ο κ. Σιζόπουλος.
Ανέφερε ότι ως ΚΣ ΕΔΕΚ «επιθυμούμε το συντομότερο δυνατό σε συνδυασμό και με τις δεσμεύσεις που το ΚΣ ΕΔΕΚ λαμβάνει στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα για τις προσεχείς Ευρωεκλογές να διερευνηθεί ακριβώς σε βάθος η συνεργασία με το Κίνημα Οικολόγων».
Ο ΓΓ του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης είπε ότι «εμάς η πρότασή μας απευθύνεται προς την ΕΔΕΚ, προς την Συμμαχία Πολιτών αλλά και σε οργανωμένα σύνολα ενεργών πολιτών, για μια κοινή παρουσία στις Ευρωεκλογές, μια παρουσία, η οποία έχει μια προοπτική νίκης και θα δώσει στους προβληματισμένους πολίτες την ευκαιρία να εκπέμψουν κάποια μηνύματα και εδώ και στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: