Ξεκινούν τα μαθήματα από σήμερα Δευτέρα στη Νομική Σχολή Αθηνών. Κανονικά θα λειτουργεί το ΕΜΠ

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα τα μαθήματα για τους φοιτητές της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά την πολύμηνη απεργία των διοικητικών υπαλλήλων. Από σήμερα Δευτέρα λειτουργεί κανονικά και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της σχολής, καθηγητής Θ. Φορτσάκης αναφέρει:
«Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2013-2014 αρχίζουν τη Δευτέρα 9-12-2013 σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί».

Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών η απεργία συνεχίζεται και σήμερα. Το απεργιακό μέτωπο, ωστόσο, εμφανίζεται διασπασμένο καθώς η πλειοψηφούσα παράταξη του ΔΣ του συλλόγου των υπαλλήλων τάσσεται υπέρ της αναστολής της απεργίας και της συνέχισης του διαλόγου με τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, με ανοικτό το Πανεπιστήμιο.
Η Νομική είναι η πρώτη σχολή του ΕΚΠΑ που ανακοινώνει επισήμως το άνοιγμά της.

Από σήμερα λειτουργεί κανονικά και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καθώς οι διοικητικοί υπάλληλοι του Ιδρύματος ανέστειλαν την απεργιακή τους κινητοποίηση. Θα πραγματοποιήσουν, πάντως, νέα γενική συνέλευση την προσεχή Πέμπτη με αντικείμενο την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος απέναντί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: