"Κόκκινος" συναγερμός σε Λευκωσία και Αθήνα για επίθεση της Χεζμπολάχ – Στόχοι Ισραηλινά συμφέροντα - Μας προειδοποιούν Αμερικανοί και Βρετανοί

Έκθεση βρετανικών και αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών υποστρίζει ότι η Ελλάδα και η Κύπρος θα αποτελέσουν στόχο σε ότι αφορά την προσβολή ισραηλινών στόχων, πρακτικά δηλαδή στοχοποιούνται και τα δύο ελληνικά κράτη.
Η Ελλάδα και η Κύπρος βρίσκονται στο στόχαστρο της σιιτικής και φιλοιρανικής οργάνωσης Χεζμπολάχ σύμφωνα τις μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ, και Μ.Βρετανίας.

Σύμφωνα με  την εφημερίδα του  Κουβέιτ  « AlRai», αναφερόμενη σε έκθεση δυτικών μυστικών υπηρεσιών, η λιβανική σιιτική οργάνωση «Χεζμπολάχ» έχει ενεργοποιήσει «πρόγραμμα στοχοποίησης» ισραηλινών στόχων σε όλον τον κόσμο, και μέσα σε αυτό βρίσκονται και τα δύο ελληνικά κράτη.
Οι δύο ελληνικές χώρες έχουν επιλεγεί ως στόχοι, καθότι αποτελούν και οι δύο μαζί τον μεγαλύτερο σύμμαχο του Ισραήλ στην Ανατολική Μεσόγειο. Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα παραχωρέι τον εναέριο χώρο της στο ισραήλ για να πραγματοποιεί ασκήσεις, οι οποίες αποτελούν πρόβα επίθεσης στο Ιράν. Ο στόχος πάντοτε για το Ισραήλ είναι το Ιράν, και η χώρα προστάτης των σιιτών είναι ο βασικός "αιμοδότης" της οργάνωσης Χεζμπολάχ.
Την ίδια στιγμή υπάρχει απόλυτη συνεργασία για εκμετάλλευση των ενεργειακών τους αποθεμάτων μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου.
Η δημοσίευση αναφέρει τους σχεδιασμούς της οργάνωσης να πραγματοποιήσει πιθανές επιθέσεις  κατά διπλωματικών αποστολών στο Αζερμπαϊτζάν , το Ισραήλ , την Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Ιορδανία , την Κύπρο και την Τουρκία .
Επικαλούμενη ανώνυμες πηγές στις μυστικές υπηρεσίες δυτικών χωρών η εφημερίδα , " Al - Rai " έγραψε ότι η δραστηριότητα  της «Χεζμπολάχ» , στο Παρίσι , το Άμστερνταμ και άλλες μεγάλες πόλεις της δυτικής Ευρώπης, αποκαλύπτει την σχεδιαζόμενη δράση της οργάνωσης επί ισραηλινών διπλωματών, αλλά και άλλων στόχων .
Αναφέρθηκε επίσης ότι στελέχη της «Χεζμπολάχ» χρησιμοποιούν διαβατήρια των πολιτών των ευρωπαϊκών χωρών , καθώς και του  Καναδά και της  Αυστραλίας για να μπορούν να εισχωρήσουν με ευκολία, χωρίς έλεγχο.
Φυσικά αυτές οι επιθέσεις θα πραγματοποιηθούν σε περίπτωση επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: