ΚΑΙΡΟΣ: Κυρίως συννεφιασμένος με αραιή σκόνη.-

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί μέτριοι 4 Μποφόρ και παροδικά το απόγευμα στα δυτικά παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Στα ψηλότερα ορεινά οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί μέτριοι 4 Μποφόρ και το απόγευμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα δυτικά και νότια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και στα δυτικά παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Στα ψηλότερα ορεινά οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ ενδέχεται να πέσουν τοπικά βροχές, κυρίως το βράδυ της Τρίτης και την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από νεφώσεις της ανώτερης ατμόσφαιρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Οι θερμοκρασίες και η σχετική υγρασία που καταγράφηκαν την Κυριακή στις 2 το απόγευμα ήταν:


Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 24°C 11°C 45%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 24°C 13°C 66%
Λεμεσός: 23°C 15°C 69%
Αεροδρόμιο Πάφου: 23°C 17°C 70%
Παραλίμνι: 23°C 15°C 50%
Πρόδρομος: 16°C 8°C 82%
Πόλις Χρυσοχούς: 22°C 15°C 67%

Δεν υπάρχουν σχόλια: