Εντοπίστηκε νεκρός και ο σύζυγος της 57χρονης Κυπρίας στη Ρόδο.-

Εντοπίστηκε νωρίς χθες το απόγευμα το πτώμα του 67χρονου αγνοούμενου από τη θεομηνία της Παρασκευής στην Ρόδο. Πρόκειται για τον σύζυγο της 56χρονης Κύπριας που είχε βρεθεί στην ίδια περιοχή από το βράδυ της θεομηνίας. Επέβαιναν στο αυτοκίνητό τους που παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου. Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες, για τον άλλο αγνοούμενο, τον 53χρονο δάσκαλο.


Συγγενείς τη 57χρονης Καλλιόπης Παναγιώτου, μετέβησαν στη Ρόδο. Εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ, δήλωσε ότι η Καλλιόπη Παναγιώτου ήταν μόνιμη κάτοικος Ρόδου από το 1981 μαζί με την αδελφή της, και ήταν ιδρυτικό και δραστήριο μέλος του Συλλόγου Κυπρίων Ρόδου.

Εξακολουθεί να είναι αγνοούμενος ο 53χρονος δάσκαλος. Τα ορμητικά νερά του χειμάρρου παρέσυραν το όχημα και οι τρεις τους που επέβαιναν σε αυτό επέλεξαν να βγουν από αυτό για να σωθούν. Ένας από τους τρεις γαντζώθηκε από τη γέφυρα, μέχρι να φθάσει βοήθεια, η κοπέλα βρέθηκε αργότερα νεκρή στην παραλία του χωριού.

Το απόγευμα έχει συνεδρίασε το Περιφερειακό Συντονιστικό όργανο για να θέσει σε επιφυλακή τις υπηρεσίες, ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται για σήμερα Δευτέρα.

Ανυπολόγιστες οι καταστροφές.-

Οι καταστροφές από τη μετεωρολογική «βόμβα» που χτύπησε τη Ρόδο είναι ανυπολόγιστες, με τη λάσπη να έχει «πνίξει» τα πάντα στις περιοχές Ιαλυσός, η Κρεμαστή και το Παραδείσι.

Οι περιοχές αυτές, όπου δρόμοι, υποδομές και σπίτια χάθηκαν από προσώπου γης κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μέσα σε λίγα λεπτά εκατό αυτοκίνητα στην Ιαλυσό παρασύρθηκαν και κατέληξαν στο νεκροταφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: