Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αποστασιοποιείται από τη την υπόθεση ΑΚΕΛ.- Ενδιαφέρεται «για τη μέγιστη δυνατή ενότητα προς αντιμετώπιση των εθνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα».-

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν επιθυμεί την εμπλοκή του στα κομματικά δρώμενα ή στα εσωκομματικά προβλήματα, αλλά επιθυμία του είναι η μέγιστη δυνατή ενότητα, αναφέρει σε γραπτή απάντησή του στις καταγγελίες του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, απαντώντας σε όσα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ισχυρίζεται, θέλει να κάνει ξεκάθαρο ότι δεν επιθυμεί την εμπλοκή του στα κομματικά δρώμενα», αναφέρεται στη γραπτή δήλωση του κ. Παπαδόπουλου.
«Πολύ περισσότερο, δεν επιθυμεί εμπλοκή του στα εσωκομματικά προβλήματα που η όποια πολιτική παράταξη αντιμετωπίζει», προσθέτει και σημειώνει ότι «επιθυμία του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι η από κοινού αντιμετώπιση των σοβαρών εθνικών προβλημάτων που η χώρα αντιμετωπίζει και η μέγιστη δυνατή ενότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: