Διοικητής προς Πρόεδρο: Σας ψάχνω, αλλά δεν σας βρίσκω…!»

Επιστολή προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη με σκοπό τη διευθέτηση συνάντησης το συντομότερο δυνατόν, απέστειλε την Τρίτη ο Διοικητής της Κεντρικής Πανίκος Δημητριάδης.

Ο Διοικητής αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ότι «εν όψει των όσων ανακοινώνονται από την κυβέρνηση για το θεσμό της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου αλλά και για τις προθέσεις σας σε σχέση με το αξίωμα που κατέχω, το γραφείο μου προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με το δικό σας γραφείο για διευθέτηση συνάντησης, χωρίς κανένα αποτέλεσμα».

Eπιπλέον, στην επιστολή προστίθεται ότι : "Επιδίωξη μου ήταν και παραμένει η, εντός του εκάστοτε εν ισχύϊ νομοθετικού πλαισίου, αγαστή και στενή συνεργασία με την Κυβέρνηση, έτσι ώστε συλλογικά να πράξουμε τα δέοντα προς το συμφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας. Με την παρούσα παρακαλώ όπως διευθετηθεί συνάντηση το συντομότερο δυνατό και προσβλέπω στη θετική ανταπόκριση σας. Πέραν από το θέμα της γενικής μας συνεργασίας, θα ήθελα να σας ενημερώσω για διάφορα σημαντικά θέματα που αφορούν τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: