ΚΑΙΡΟΣ: Κυρίως αίθριος το Σαββατοκυρίακο

Χαμηλό βαρομετρικό με κέντρο βορειοδυτικά της Κύπρου συνδυασμένο με ψυχρό μέτωπο κινείται ανατολικά και θα επηρεάσει την περιοχή από απόψε.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ενώ δεν αποκλείεται και παροδική καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά σε προσήνεμες περιοχές μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 Το βράδυ, ενδέχεται αρχικά να σημειωθούν λίγες μεμονωμένες βροχές, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως δυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ της ίδιας διεύθυνσης. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγμένη και σε προσήνεμες περιοχές μέχρι κυματώδης, για να καταστεί αργότερα γενικά ταραγμένη και στα υπήνεμα παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
 Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.
Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την Πέμπτηκαι η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη
 Θερμοκρασία
Ελάχιστη Θερμοκρασία
Σχετική Υγρασία


Λευκωσία:
29°C
12°C
37%

Αεροδρόμιο Λάρνακας:
26°C
14°C
56%

Λεμεσός:
26°C
16°C
58%

Αεροδρόμιο Πάφου:
26°C
14°C
63%

Παραλίμνι:
27°C
15°C
41%

Πρόδρομος:
21°C
12°C
31%



Δεν υπάρχουν σχόλια: