Στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής οι καταγγελίες ΑΚΕΛ – Εκτόνωση της αντιπαράθεσης θα επιδιώξει ο Δ. Συλλούρης.-

Πρωτοβουλία για εκτόνωση της αντιπαράθεσης στο εσωτερικό μέτωπο μετά τις καταγγελίες του ΓΓ του ΑΚΕΛ για πολιτική σκευωρία κατά του κόμματος του με αφορμή τη υπόθεση της Δρομολαξιάς, αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ και στο πλαίσιο αυτό θα επιδιώξει τη Δευτέρα (σήμερα), υπό την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, συνάντηση με τον Αντρο Κυπριανού.

Οπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του Δημήτρη Συλλούρη, στη συγκυρία που διερχόμαστε, «όλες οι πολιτικές δυνάμεις οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να διευρύνουμε την ενότητα στο εσωτερικό μας μέτωπο».
«Πίσω από την πολιτική αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών ελλοχεύουν σοβαρότατοι κίνδυνοι διχασμού της κοινωνίας. Ως εκ τούτου, ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών είμαι υποχρεωμένος να προσπαθήσω να συναντηθώ με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού για να ζητήσω τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τις κατηγορίες που δημόσια έχει κάνει για πολιτική σκευωρία και χειραγώγηση του θεσμού της δικαιοσύνης», αναφέρει ο κ. Συλλούρης.
Καταλήγει λέγοντας ότι η θέση του ΕΥΡΩΚΟ είναι ότι αυτή την ώρα, το μόνο που χρειάζεται ο τόπος και ο λαός μας είναι ενότητα και συλλογικότητα, «για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να ενισχυθούν όλοι όσοι πλήττονται από την κρίση και την καταστροφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: