ΚΑΙΡΟΣ: Τοπικές νεφώσεις και μεμονωμένες βροχές.-

Χαμηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν το απόγευμα μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι 4 και τοπικά μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Το απόγευμα τοπικά αναμένεται να πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 21 στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι 4 και τοπικά μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά γενικά ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα στα ανατολικά και νότια παράλια σε λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Την Παρασκευή και το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση ενώ την Κυριακή θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με το Σάββατο.
Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν χθες και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:
Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 31°C 20°C 31%
Αεροδρόμιο
Λάρνακας: 29°C 21°C 56%
Λεμεσός: 29°C 21°C 64%
Αεροδρόμιο
Πάφου: 28°C 21°C 66%
Πρόδρομος: 23°C 14°C 38%
Πόλις Χρυσοχούς: 32°C 22°C 31%

Δεν υπάρχουν σχόλια: