ΚΡΕΤΥΚ: Ο σχεδιασμός για τερματικό δεν ανατρέπεται - Έκπληξη της Noble για τα δημοσιεύματα.-

Οι σχεδιασμοί για την δημιουργία του τερματικού υγροποίησης δεν ανατρέπονται δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΡΕΤΥΚ Χαράλαμπος Έλληνας.

Κληθείς από δημοσιογράφους, να σχολιάσει σχετικά δημοσιεύματα,ότι δηλαδή οι ποσότητες φυσικού αερίου δεν είναι αρκετές για την δημιουργία τερματικού υγροποίησης, δήλωσε ότι σε επικοινωνία που είχε με τη Noble οι αξιωματούχοι της εταιρείας εξέφρασαν την έκπληξη τους για δημοσιεύματα για το θέμα.
Εξάλλου ο πρώην αντιπρόεδρος της ΚΡΕΤΥΚ, Σόλωνας Κασίνης, δήλωσε ότι οι σχεδιασμοί για την δημιουργία τερματικού δεν πρέπει να αλλάξουν.
Αναφερόμενος στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το εύρος του κοιτάσματος στην Αφροδίτη, έκανε λόγο για κινδυνολογία.
Η Κύπρος, τόνισε, θα έχει οντότητα όταν κάνει το τερματικό υγροποίησης, προσθέτοντας ότι τότε μόνο θα εργαστούν χιλιάδες άνθρωποι και τότε μόνο θα μας λαμβάνουν σοβαρά υπόψη.
Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα της 2ης επιβεβαιωτικής θα ανακοινωθούν από τη Noble την Τετάρτη και αναλόγως θα διαφανεί κατά πόσο οι ποσότητες είναι ικανοποιητικές για δημιουργία τερματικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: