Η ατυχία του κτύπησε την πόρτα στην πρεμιέρα

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από τους φίλους των κυπελλούχων και στο 20' ο Μαλουντά με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Αντίν «πάγωσε» το ΓΣΠ και ισοφάρισε.Σε μία από τις επιθέσεις της ομάδας μας, ήλθε και το γκολ! Ο Γκιέ Γκιέ στο 17' ανατράπηκε καθαρά από τον Μπαμπά στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε αμέσως το σημείο της άσπρης βούλας. Την εκτέλεση ανέλαβε ένα λεπτό αργότερα, ποιος άλλος, ο Σανγκόι και με βολίδα από τα 11 βήματα νίκησε τον Κιρβάκ.

Ο ενθουσιασμός στα αρχικά στάδια του αγώνα ήταν τόσο μεγάλος είχε ως αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του Χρίστου Χριστοφόρου να αποκτήσουν ξέφρενο ρυθμό και από την άλλοι οι Τούρκοι να προσπαθούν με την εμπειρία τους να τους ανακόψουν και να το… πάρουν σιγά – σιγά το παιχνίδι και να το ηρεμίσουν.
Ο ρυθμός στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έπεσε αισθητά, όμως, τόσο ο Απόλλωνας, όσο και η Τραπεζούντα είχαν από 1-2 καλές φάσεις για να πετύχουν και δεύτερο γκολ.
Το θέαμα ήταν «φτωχό» στο δεύτερο ημίχρονο. Απόλλωνας και Τραπεζούντα ήταν ισοδύναμοι, ωστόσο οι Τούρκοι είχαν πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες.
Οι αλλαγές του τεχνικού των κυανόλευκων βοήθησαν ώστε να αυξηθούν οι στροφές των παικτών στο τελευταίο 15λεπτο. Αυτό, όμως, ίσχυε και για την Τραπεζούντα. Το παιχνίδι «άνοιξε» και φαινόταν πως θα υπάρξει ακόμη ένα γκολ τουλάχιστον.
Δυστυχώς, οι Τούρκοι ήταν αυτοί που ευτύχισαν να το πετύχουν με πλασέ του Γουσίφ εντός της περιοχής. Παρότι ο χρόνος ήταν ελάχιστος μέχρι το τέλος, οι κυανόλευκοι προσπάθησαν έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες μέχρι το σφύριγμα της λήξης και μάλιστα είχαν δοκάρι με τον Μεριέμ στο 89'. Και πάλι δυστυχώς, όμως, ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση.
Απόλλων (Χρίστος Χριστοφόρου): Βάλε, Στυλιανού, Μερκής, Καρυπίδης, Βασιλείου, Παπουλής (83' Ρομπέρ), Γκουγιόν, Αμντανί, Κωνσταντίνου (71' Γκαρθία), Γκιέ Γκιέ (64' Μιεριέμ), Σανγκόι.
Αναπληρωματικοί: Χίντι, Καταλά, Χαραλάμπους, Σταύρου, Μεριέμ, Ρομπέρ, Γκαρθία.
Τραπεζούντα (Μουσταφά Ρεσί Ακτσάι): Κιβράκ, Μποσίνγκουα (81' Γιαβρού), Μπαμπά, Γιουμλού,Ντεμίρ, Ζοκορά, Μιερζεγιέφσκι, Μαλουντά, Κόλμαν (46' Αγκτζούν), Αντίν, Ενρίκε (77' Γιουσίφ).
Αναπληρωματικοί: Αϊβάζ, Ερντογάν, Γιαβρού, Αγκτζούν, Οζντεμίρ, Αλανζίνιο, Γκιουράλ.
Στάδιο: ΓΣΠ
Σκόρερ: 18' Σανγκόι (πεν.) / 20' Μαλουντά, 86' Γιουσίφ
Κίτρινες: Σανγκόι, Βασιλείου / Ντεμίρ, Μπαμπά, Μποσίνγκουα, Γιουμλού
Αποβολές: -
Διαιτητής: Αντόνιο Λαόθ (Ισπανία)
Βοηθοί: Παού Ντεβίς και Χοσέ Μιράντα (Ισπανία)
Πρόσθετοι: Χεσούς Μανθάνο και Ροβέρτο Πέρεθ Παλαμομάρ (Ισπανία)
Παρατηρητής: Μαρκ Μπλάκμπερν (Αγγλία)
Παρατηρητής διαιτησίας: Αλφρέντο Τρενταλάγνκε (Ιταλία)
LIVE… LIVE!
1' Έναρξη αγώνα.
14' Μετά από όμορφη συνεργασία στην επίθεση ο Γκιέ Γκιέ έστρωσε όμορφα στον Γκουγιόν, ο Ισπανός έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής, ωστόσο η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.
17' Πέναλτι για τον Απόλλωνα σε καθαρή ανατροπή του Γκιέ Γκιέ από τον Μπαμπά.
18' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: Ο Σανγκόι εκτελεί και κάνει το 1-0. Ο Κιβράκ ούτε που πρόλαβε να δει την μπάλα από τη βολίδα του Αργεντινού σταρ.
20' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ: Ο Μαλουντά με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Αντίν, ισοφάρισε σε 1-1.
21' Βολέ από τον Κόλμαν, η μπάλα μόλις έξω.
31' Ο Γκιέ Γκιέ με δυνατό σουτ από πλάγια ανάγκασε τον Τούρκο κίπερ σε δύσκολη απόκρουση. Ακολούθησε ασυνεννοησία ανάμεσα στους Παπουλή - Σανγκόι και η ευκαιρία έκανε φτερά.
45' + 1 Τέλος πρώτου μέρους.
46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
54' O Μερκής με προβολή από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα μόλις έξω.
57' Επικίνδυνες στιγμές για τον Απόλλωνα, αλλά ευτυχώς ο Γκουγιόν έδιωξε σε κόρνερ την τελευταία στιγμή.
65' Μακρινό βολέ από τον Στυλιανού, η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.
78' Ωραίο φαλτσαριστό σουτ από τον Αντίν, η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια.
86' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ: Ο Γιουσίφ με πλασέ εντός της περιοχής, σκότωσε της ελπίδες του Απόλλωνα κάνοντας το 1-2.
89' Άτυχη στιγμή για τον Απόλλωνα. Μετά από φάση διαρκείας ο Μεριέμ σημάδεψε με κεφαλιά το δεξί δοκάρι, η φάση συνεχίστηκε, όμως ο Κιρβάκ δεν άφησε να παραβιαστεί η εστία του.
90' + 5 Φάση διαρκείας στην περιοχή της Τραπεζούντας, ο Μερκής γύρισε την μπάλα, όμως οι αντίπαλοι αμυντικοί έδιωξαν στη γραμμή.
90' + 5 Φάουλ του Απόλλωνα πέρασε από όλους η μπάλα και κατέληξε λίγο έξω.
90' + 5 Τέλος αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: