ΚΑΙΡΟΣ: Σταθερά γύρω στους 30β. η θερμοκρασία.-

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, ενώ από το μεσημέρι, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, στους 30 στα νότια παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος, ενώ από το μεσημέρι, ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το Σαββατοκύριακο, ενώ τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή πτώση.
Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν χθες και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 32°C 19°C 37%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 31°C 20°C 49%
Λεμεσός: 30°C 22°C 58%
Αεροδρόμιο Πάφου: 29°C 22°C 60%
Παραλίμνι: 31°C 21°C 36%
Πρόδρομος: 26°C 14°C 36%
Πόλις Χρυσοχούς: 32°C 21°C 45%

Δεν υπάρχουν σχόλια: