Πρόεδρος ΕΛΚ: Ισχυρό μήνυμα προς την Ευρώπη


Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Βίλφριντ Μαρτένς συνεχάρη το Νίκο Αναστασιάδη για την εκλογική του νίκη, υπογραμμίζοντας ότι ο κυπριακός λαός έστειλε ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη.

«Εκ μέρους όλης της πολιτικής οικογένειας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, συγχαίρω τον καλό μου φίλο Νίκο Αναστασιάδη για την εντυπωσιακή του εκλογική νίκη», αναφέρει ο κ. Μάρτενς στη γραπτή δήλωσή του, προσθέτοντας ότι «ο λαός της Κύπρου έχει στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη, εμπιστευόμενος ένα πρόσωπο που έχει ηγετικές ικανότητες και την αξιοπιστία να οδηγήσει τη χώρα έξω από την υφιστάμενη οικονομική κρίση».
 
«Η Κύπρος έχει τώρα ένα αξιόπιστο Πρόεδρο, ο οποίος εμπνέει εμπιστοσύνη στην Ευρώπη», αναφέρει, επισημαίνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις για την συμφωνία διάσωσης της Κύπρου, ο Νίκος Αναστασιάδης μπορεί να υπολογίζει στη στήριξη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος».
 
«Αναμένω να καλωσορίσω τον Νίκο Αναστασιάδη στις 14 Μαρτίου στις Βρυξέλλες στη Σύνοδο αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ως το 16ο μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο», καταλήγει ο Βίλφριντ Μάρτενς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: